Iedereen die met gevaarlijke stoffen werkt dient te beschikken over de nodige kennis. Of je nu slechts incidenteel gevaarlijke stoffen in- en uitlaadt of dagelijks loodsen met dergelijke stoffen inspecteert. Om deze kennis te vergaren biedt branchevereniging VNCW online cursussen aan via VNCW College.

Basiscursus Gevaarlijke Stoffen

Magazijnmedewerkers die gevaarlijke stoffen inladen, uitladen of werken met gevaarlijke stoffen moeten een basiscursus ‘Gevaarlijke stoffen’ gevolgd hebben. Ook voor koeriers en chauffeurs die uitsluitend onder de 1000-puntentabel rijden of LQ-zendingen vervoeren is deze cursus relevant.

De E-learning cursus ‘Basiskennis Gevaarlijke Stoffen’ van VNCW College voldoet aan hoofdstuk 1.3 van het ADR en is beschikbaar in het Nederlands, Engels en Pools.

Kennis van PGS-15

Kennis over de PGS15 is onmisbaar wanneer je in een gevaarlijke stoffen opslag werkt of een dergelijke opslag moet inspecteren. In de E-learning cursus ‘Gevaarlijke stoffen in opslag (PGS15)’ komt niet alleen de PGS15 aan bod, maar ook een breed aantal andere onderwerpen die van belang zijn bij een veilige opslag. De online cursus is ontwikkeld door een landelijk erkend PGS15 specialist.

Naast de basiscursus en PGS15-cursus biedt VNCW College nog een groot aantal andere cursussen aan. Kijk op https://vncw.nl/vncw-college/ voor het volledige aanbod.

 

Ben je een opleidingsinstituut en wil je jouw opleidingen / cursussen ook vermeld hebben onder VNCW College?
Neem dan contact op via info@vncw.nl